FLOWERS & FRILLS

// Dress Never Denim Bik Bok //

Förut. Innan den där lille (envisa) kom till världen jobbade jag så mycket att jag inte hade tid att köpa nya kläder. Eller det blev en del dåliga impulsköp och lite nätshopping då och då, bevismaterialen hänger orörda med prislappar och allt i garderoben. Och att klä sig helt i svart var liksom enklast, för att svart passar ju med svart. Men idag, då hinner jag tänka! Och testa. Helst ska plagget fungera både natt och dag, sommar och vinter, så att plagget faktiskt kommer till användning. Då händer det plötsligt: jag köper ett blommigt plagg – med volanger – som jag har använt hur många gånger som helst. Ett bra köp alltså. En annan bra grej? Klänningen finns på REA på Bik Bok nu! HÄR.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s