SHOES SHOES SHOES

notabene

Just nu är allt jag gillar från Danmark. Länge, länge har smycken och inredning i min smak haft sina rötter i Danmark men nu är även den färgstarka, mönstrade och nästan lite tokiga stilen något jag vill ge mig på mer och mer. Skomärket Notabene har färgstarka klackar, fluffiga tår, sammetslena ytår och lite mer. Låter det fint i dina öron så kan du alltid kolla in kollektionerna här.

photo: Notabene

Advertisements

One thought on “SHOES SHOES SHOES

  1. Vill inte vara en sån som “sätter dit” bloggare osv för tycker genuint om att följa alla och att alla jag följer är grymma och förgyller min vardag, sluta ej! Vill dock upplysa om att Notabene använder kaninpäls och blir så ledsen när äkta päls promotas. Läst mycket om saks and potts i andra bloggar med som använder minkpäls rätt mycket i sin produktion. Trodde seriöst att äkta päls inte användes längre, speciellt inte i kända skandinaviska märken. Tror även många är ovetandes pga detta. Hoppas du inte tar illa upp, vill bara lyfta ämnet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s